Skip to main content

Jeugdhonk Baarn

Het Jeugdhonk is een plek waar de jeugd vanaf 12 t/m 17 jaar uit Baarn heen kan komen om elkaar te ontmoeten, te sporten en te relaxen. Tijdens de openingstijden kan de jeugd komen voetballen, gamen, darten of andere spellen/sporten doen. Het jeugdhonkteam organiseert gedurende het jaar ook verschillende, meestal gratis, activiteiten die uiteenlopen van jumpen bij Jumpsquare tot midgetgolf en BMX-clinics. Hierbij is de wens van de jeugd leidend en daardoor willen wij deze activiteiten ook vooral samen met de jeugd organiseren. Hiermee proberen wij de jeugd ook kennis te laten maken met hun eigen organisatietalent.

Openingstijden schoolweken: Dinsdag 15u – 18u, vrijdag 15u – 21u.
Openingstijden vakantie: Dinsdag 13u – 17u, donderdag 13u – 17u en vrijdag 13u – 18u.

Check voor de laatste activiteiten of nieuws onze socials van het Jeugdhonk op Facebook @jeugdhonkbaarn  en Instagram @jeugdhonkbaarn!

Het jeugdhonk is in 2017 opgestart, als initiatief tussen de gemeente Baarn en Nationaal Bureau Sport Stimulering. Het is een fysieke ontmoetingsplaats naast de kantine van sv Baarn, waar activiteiten verzorgd worden voor én door jongeren uit Baarn. Gedurende schoolweken, op dinsdag- en vrijdagmiddag, kunnen jongeren van twaalf tot en met zeventien jaar kosteloos terecht bij het jeugdhonk. In schoolvakanties zijn we ook op donderdag open! Tijdens openingstijden is er altijd een sportbegeleider vanuit Nationaal Bureau Sport Stimulering aanwezig.

“Een meerwaarde van het jeugdhonk vind ik dat ik hier veel mensen om me heen heb, waar ik anders in mijn eentje thuis zou zitten” – Een jongere die het jeugdhonk vaak bezoekt

In principe is het Jeugdhonk Baarn een plek voor jongeren om laagdrempelig ‘hun ding’ te doen. Dat varieert van chillen of gamen met vrienden tot sporten op de naastgelegen sportvelden. Vanuit het jeugdhonk organiseren we daarnaast allerlei activiteiten, zoals een game- en filmavond, een voetbaltoernooitje in de wijk of een uitje naar Jumpsquare. Ook verzorgen zo nu en dan lokale partijen uit de sport- en cultuursector leuke, vernieuwende activiteiten voor de jongeren van het jeugdhonk.

Het jeugdhonk is ook een veilige haven voor de jeugd, waar zij leeftijdsgenoten en de sportbegeleiders van Nationaal Bureau Sport Stimulering kunnen ontmoeten. Ook dat is waarom het Jeugdhonk Baarn zo’n waardevolle aanwinst is gebleken in Baarn.

Wie zijn de sportbegeleiders?

Niels

Jeugdhonk | Sportcoördinator | Jongerenwerker

Chris

Jongerenwerker | Sportcoördinator

Jildou

Meidenhonk | Jongerenwerker | Sportbegeleider

Liviu

Vakleerkracht bewegingsonderwijs | Jongerenwerker

0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden